Kérdésed van? Hívj vagy írj bátran! +36 (30) 367 75 62 - raczbiga70@gmail.com

RÖVID BEMUTATKOZÁS

Ki vagyok és mivel foglalkozom a hétköznapokban?

Hegedősné Rácz Gabriella vagyok, 52 éves, végzett ifjúság és családsegítő, gyakorló „kócs”, ezenkívül ingatlanügyi szaktanácsadó, ingatlanértékesítő-közvetítő-értékbecslő, és nem utolsó sorban feleség és anya.

2010 évben alapított családi vállalkozásunkban már nem csak lakóingatlanokkal és az azokhoz kapcsolódó jogügyletekkel foglalkozunk, hanem igény és probléma megjelölés szerinti segítői, tanácsadói tevékenységet is folytatunk.  Ez utóbbi lélektani szempontból (élethelyzet változás, döntésképtelenség, veszteség, családi konfliktus stb.) a lakóingatlan eladás/vásárlás/csere ügyletekkel sok esetben szorosan összefügg, melyre az elmúlt közel három év bizonytalanságai okán egyre nagyobb igény mutatkozott.

Mi a célom?

Segíteni téged abban, hogy megtaláld a helyed, eredményes és elégedett legyél az életeddel.

Még mindig hiszem, hogy van értelme a munkámnak, annak ellenére, hogy ez a szakma is felhígult. Elszomorít, hogy ezt a területet is ellepték az elhivatottságot, szakmai alázatot nélkülöző  "kontárok", akik maguk sem tudják, hogy mi hozta őket erre a rendkívül összetett gondolkodást igénylő területre.

A pályafutásom során minden lehetőséget megragadtam, hogy a lehető legtöbbet lássak/megtapasztaljak az életből; megmérettessem magam benne, és megismerjek más munkákat is; ám mind közül egyértelműen ez a terület volt az, ami valamilyen formában időről-időre mindig visszaköszönt. Azon túl, hogy a magaménak érzem, még a visszajelzések is - legyenek azok akár építő jellegű, vagy éppen ellenkezőleg, rossz szándékú kritikai megnyilvánulások - mindinkább megerősítenek benne. 

Én ugyan nem rendelkezem varázsgömbbel, sem a mindent tudás és a tévedhetetlenség privilégiumával, de azzal a képességgel, gyakorlati tapasztalattal és háttér tudással igen, ami ahhoz kell, hogy átlendítselek azon a „krízisen”, mely(ek) miatt "földbe gyökereztek a lábaid".